غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

نگاهی به خواص سیر بطور خلاصه :

نگاهی به خواص سیر بطور خلاصه :

 

مقدمه
مشهور است که به کارگران مصری که کار ساختن  اهرام مصر را انجام می دادند  سیر دا ده می شد تا توان و قدرت آنها برای انجام کار حفظ شود و سالم بمانند  حتی می گویند که مصریان باستان آنقدر به سیر علاقه داشتند که در معاملات پایاپای خود از آن به عنوان نوعی پول استفاده می کردند! ما اینجا در ممکو در نزدیکی رامهرمز و هندیجان و شادگان قرار داریم که از تولید کنندگان عمده سیر در منطقه هستند .

امروزه نشان داده شده است که مصرف سیر می تواند :

  •  به راحتی می تواند سرماخوردگی را از وجود شما بیرون بکشد.
  • سیر دارای مقادیر زیادی "الیسین" می باشد. این ماده نوعی خاصیت شیمایی دارد و باعث می شود تا تمام باکتری ها از بین بروند و از این گذشته محیط را برای زنده ماندن هر ویروسی دشوار می سازد.
  • درصد احتمال ابتلا به سرماخودردگی در افرادی که از مکمل های غذایی الیسین استفاده می کنند، در مقایسه با دیگران، به نصف کاهش پیدا می کند. خوردن سیر و یا غذاهای سیر دار تاثیر مشابهی دارد.
  • سیر در درمان آنفلونزا نیز نقش فعالی را بازی می کند. موادی نظیر: اجیون، دریویتیو و اسیلین هر گونه باکتری را از بین می برند و نیز مانع رشد و تکثیر بسیاری از ویروس ها می شوند.

 

توصیه :
*  سعی کنید روزانه یک سیر به طور خام و یا پخته شده در غذاهایتان بشد

پختن سیر  برخی از خواص آن  را از بین می برد،

 به همین دلیل این بار که خواستید در سس ماکارونی خود از سیر استفاده کنید به جای یکی از چند تا استفاده کنید تا از تمام خواص آن بهرمند شوید.

 طریقه مصرف سیر :

  • ·         یگ کله سیر CLOVE را پوست کنده و له کنید و بگذارید 10 دقیقه درمعرض اکسیژن هوا قرار بگیرد تا ماده  در آن بوجود آید سپس آن را مصرف کنید . آلیناز Alliinase و آلین Alliin با هم ترکیب شده و آلیسین را بوجود می آورد .
  •  

 

بوی بد دهان

برای اینکه دهانتان بوی بد ندهد به همراه سیر آب لیمو بخورید یا چند قاچ لیمو مصرف کنید مصرف جعفری و کرفس هم می تواند مفید باشد

 خاک مورد نیاز برای کشت سیر باید PH بین 6 تا 8 داشته باشد هر چند سیر را در طیف وسیعی از خاکها می توان کشت کرد

 

...............نوشته محمد توکلی 31 فروردینماه 1392 – ممکو

منبع :

http://gardening.ktsa.com/Garlic-Cloves/8089349

 

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        شنبه ۳۱ فروردین ،۱۳٩٢ - محمد توکلی

 

خواص طبیعی سیر

  سیر تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

ژانویه 2013  نویسنده کوین فولدز

مترجم : محمد توکلی ممکویی

 

Garlic Immune Booster

January 3, 2013 By Kevin Foulds 2 Comments

The Natural Benefits of Garlic

خواص طبیعی سیر

مقدمه :

سیر یکی از مواد غذایی معجزه گر است بخصوص برای ما که دردنیایی پر ازآلودگی زندی می کنیم مصرف آن واجب است این همه مواد شیمیایی و غذاهای فرآوری شده که منجر به سرطان می شوند را می توان با مصرف سیر خنثی کرد بوِیژه ما که اینجا در ممکو  در نزدیکی رامهرمز قرار داریم که مرکز تولید سیر است باید از این نعمت الهی استفاده کنیم /

 

 

سیر بخاطر بوی نامطبوعش و بوی بدن دهان مشهور است و آن را به همراه غذا مصرف می کنند

مصرف سیر در روزهای سرد زمستان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از سرماخوردگی جلوگیری می کند .

ولی سیر فراتر از بوی بدش خواص زیادی دارد .و موادی دارد که برای هضم غذا خوب است .

سیر یکی از عوامل مهم تقویت سیستم ایمنی بدن است

سیر حاوی آلیسین که ترکیبی حاوی مواد آنتی باکتری و ضد قارچ است .

 کسانی که در طی 12 هفته در طول زمستان سیر مصرف کرده اند 60% کمتر به سرماخوردگی مبتلاء می شوند

قرص های سیر هم در بازار وجوددارند که مشکل بد بو بودن آن را حل کرده اند .

در مطالعه ای که در مرکز سوسکس شرقی در انگلستان Centre in East Sussex in the UK صورت گرفته است نشان داده شده است که استفاده از سیر در سه ماهه زمستان باعث می شود افراد سه برابر کمتر به سرماخوردگی میتلاء می شوند و نشانه های سرماخوردگی نیز در آنها سریعتر برطرف می شود و سریعتر بهبودی پیدا می کنند .

از دیگر فوائد ارزشمند سیر این است که می تواناد باعث دفع حشرات گزنده مزاحم شود چون این حشرات از بوی سیر بدشان می آید گوگرد موجود  در سیر باعث رانده شدن پشه  می شود .

تحقیقات بیشتری که صورت گرفته است نشان داده است که سیر می تواند محافظ سیستم قلبی عروقی باشد

یک تکه کوچک سیر حاوی

2 گرم هیدروکربن است وچربی هم ندارد

در طی مطالعه ای که در دانشگاه شرق لندن صورت گرفته است نشان داده شده است که سیر برای بدن بسیار مفید است برای مغز و برای سیستم ایمنی بدن و نیز میتواند کمک کند تا ما رادربرابر طیف گسترده ای از بیماریها از جمله سرطان محافظت کند . از خرابی دندانها جلوگیری می کند

سیر از همان خانواده پیاز است و حاوی مواد مغذی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود

  • ویتامین سی
  • سلنیم
  • گوگرد که همین ماده است که باعث بوی بد و طعم تند آن می شود
  • آلیناز Alliinase
  • آلین Alliin
  •  

هنگامی که سیر را برش می دهید آلین و آلیناز آن با هم مخلوط شده و ترکیب فعال آلیسین را بوجود می آورند آلیسین باعث کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی شده و کمک می کند که قلب را سالم نگه دارد

  • When garlic is cut open or crushed alliin and alliinase combine to form an active ingredient allicin. Allicin reduces the risks of a heart attack or stroke and is an aid towards maintaining a healthy heart.
  • مطالعاتی که در دانشگاه آلاباما صورت گرفته است  نشان می دهد که آلیسن در بدن شکسته شده و تولید سولفید هیدروژن می کند hydrogen sulphideکه این ماده باعث شل شدن دیواره رگها شده که آنهم منجر کم شدن کار قلب برای پمپ کردن خون کار زیادی انجام ندهد و فشار خون شما راهم پائین بیاورد .
  •  
  • تحقیقات بیشتری که در آلمان انجام گرفته نشان می دهد که مصرف منظم سیر می تواند باعث جلوگیری از انسداد سرخرگها شود . استفاده از پودر سیر و نیز قرص های حاوی سیر می تواند با کاهش کلسترول به میزان 12% کمک کند .

سیر باعث حفظ جریان خون شده و از چسبندگی خون جلوگیری می کند که همین امر به جلوگیری از لخته خون کمک می کند . . مصرف منظم سیر کمک می کند تا لخته شدن خون به میزان 30% کمک کند و همین کمک می کند که افراد مشکلات قلبی عروقی نداشته باشند .

درمطالعه ای که بر روی 500  هزار نفراز کشورهای مختلف و  بعد از سرطان  صورت گرفته است مشخص شده است که کسانی که سیر مصرف می کنند تا 88% خطر شیوع سرطان های مختلف در آنها کمتر از کسانی است که سیر کم مصرف کرده اند یا اصلاً مصرف نکرده اند .

سیر حاوی موادی است که سولفی دایلیل Daillyl Sulphide نامیده می شود و سبب سرکوب رشد تومور می شود .

 

سیر با عوامل زیر مبارزه می کند :

  • ·         سرطان Cancer
  • ·         لخته خون Blood Clots
  • ·         حمله قلبی Heart Attacks
  • ·         سکته مغزی Strokes
  • ·         تقویت سیستم ایمنی بدن Immune Boosting
  • ·         بیماریهای قلبی عروقی Cardiovascular Disease
  • ·         گشاد گردن سرخرگها Relaxes the Arteries
  • ·         کمک به قلب Aids the Heart

Garlic Caution For Pets

هشدار در مورد سیر و حیوانات خانگی

به حیوانات خانگی سیر ندهید سیر و پیاز برای حیوانات خانگی سمی هستند و نباید تحت هیچ شرایطی به آنها سیر داده شود .

http://realnaturalcures.org/wp-content/uploads/large_garlic.jpg

..................مقدمه و ترجمه از محمد توکلی 29 فرودین ماه 1392 – ممکو

منبع :

http://realnaturalcures.org/positive-foods/garlic-benefit/

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        شنبه ۳۱ فروردین ،۱۳٩٢ - محمد توکلی