غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

طرز تهیه کاپوچینوی سنتی ایتالیا

 Thursday, September 25, 2008

 

طرز تهیه کاپوچینوی سنتی ایتالیا

 

مواد لازم :

یک فنجان آب

یک قاشق غذا خوری نسکافه حدود ۳ تا ۴ گرم

یک قاشق خامه زده شده با کافی میت

یک قاشق غذا خوری  شکر

کمی شکلات خرد شده

یک قاشق چایخوری خامه ساده

طرز تهیه :

 

 ابتدا آب را بجوشانید ، سپس  نسکافه و شکر را به آن اضافه کنید تا کاملا درآب حل شوند و آن را در فنجانی بریزید ، خامه را با کافی میت بزنید تا صاف و یکدست شود و آن را بصورت یک لایه تقریبا ضخیم روی نسکافه موجوددرفنجان بریزید، خامه ساده را به صورت یک توده روی آن قراردهید و روی خامه را با شکلات خرد شده تزئین کنید

به همین سادگی کاپاچینوی شما آماده است .

...............................م.ت – 4 مهرماه 1387 – ممکو

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        جمعه ٥ مهر ،۱۳۸٧ - محمد توکلی