غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

فهرست غذاهای ایرانی و خارجی :

Tuesday, October 02, 2007

 

فهرست غذاهای ایرانی و خارجی  :

 

1-     آشها- آش یزدی- آش رشته- آش دوغ- آش غوره- آش میوه- آش کلم قمری- آش آلو- آش اماج- آش ماست- آش گوجه فرنگی- آش شله قلمکار- آش کدو حلوایی- آش انار- آش ماش- آش جو- آش ساک- آش ترش- آش رشته بادکوبه‌ای

2-     آبگوشتها- آبگوشت معمولی- آبگوشت بادنجان- آبگوشت قورمه سبزی- آبگوشت میوه خشک- آبگوشت بختیاری- آبگوشت ترشانه- آبگوشت کلم قمری- آبگوشت بزباش- آبگوشت گندم- آبگوشت لوبیا سفید- آبگوشت عدس و بادنجان- کله جوش- کله پاچه

3-     حلیمها- حلیم معمولی- حلیم بادنجانسوپها- سوپ عروس- سوپ عدس کرمانی- سوپ پیازچه- سوپ کنگر- سوپ گوجه- سوپ گل کلم- سوپ هویج- سوپ مرغاشکنه‌ها- اشکنه آلو- اشکنه گوجه- اشکنه میوه خشک ترش- اشکنه ساده- اشکنه چاشنی دار

4-     کبابها- شامی کباب- کتلت مرغ- کتلت مرغ و سیب زمینی- ترش کباب- کباب دیگی- کال کباب- تازه کباب- مرغ کباب- جوجه کباب- کتلت- کتلت سیب زمینی- کباب برگ- کباب کوبیده- کباب برنجی- کباب حسینی

5-     کوفته‌ها- کوفته سبزی- کوفته گوشت- کوفته محلی- کوفته تبریزیدلمه‌ها- دلمه بادنجان- دلمه به- دلمه کدو- دلمه سیب- دلمه کلم با سس گوجه فرنگی- دلمه موز (آذربایجانی)- دلمه سیب زمینی- نوع دیگر دلمه سیب زمینی- دلمه لواش- دلمه لواش و فلفل سبز و گوجه فرنگی

6-     کوکوها- کوکوی (رشتی)- کوکوی سیب زمینی- کوکوی لوبیا سبز با گوشت- کوکوی کنگر- کوکوی گل کلم- کوکوی ماهی- کوکوی اسفناج- کوکوی باقلا- کوکوی گوشت- کوکوی پیاز- خاگینه پیاز و جعفری و کوکوی سبزی

7-     بورانی‌ها و خوراک‌ها- بورانی ماست و قارچ- بورانی بادنجان- بورانی بادنجان با گوشت- خوراک اسفناج- خوراک نخود فرنگی- خوراک زبان- خوراک کدو- خوراک ماهیچه- خوراک باقلا- خوراک کدو و سبزی- نرگسی اسفناج- بریانی اصفهانی- خوراک اردک- خوراک نعناع و جعفری- خوراک گل کلم- نازخاتون- هویج پیچ- خمس آویج- کشک بادنجان- خوراک قلوه- قرقاول شکم پر

8-     خورشها- خورش قیمه- خورش فنجان معمولی- خورش فسنجان با آلوزرد- خورش قورمه سبزی- خورش کرفس- خورش نعناع- خورش لوبیا سفید و هویج و سیب زمینی- خورش باقلا با گوشت- خورش چغاله بادام- گل در چمن- میرزا قاسمی- خورش اسفناج- خورش رشتی- مسما بادنجان- آلو بخارا و خورش اسفناج- خورش هویج- خورش نارنگی - خورش سیب زمینی با شنبلیله- معجون گیلانی- فسنجان تخم مرغ- خورش پرتقال- خورش هلو- خورش قارچ- خورش به- خورش به بوریان- خورش کدو- خورش طاس کباب به سبک گیلانی- کولی غوراپیچ- ملاوابیج- خورش ماهی- فوسنجان- جغور بغور- خورش شیرین تره- تله کوته غور آب- دختر لوس- خورش آلو- خورش لوبیا سبز- خورش کنگر- خورش مرغ ترش

9-     چلو و پلو- کته- چلو- ته چین- قیمه پلو- آجیل پلو- باقلا پلو- زرشک پلو- ته چین کدو- آلبالو پلو- شیرازی پلو قالبی- سبزی پلو- کلم پلو- تخود پلو- دمی استانبولی- دمی قالبی با مرغ- ته چین سیب زمینی- شیرین پلو - پلو سبزی با ماهی- پلو کدو زرد- شیرین پلو- عدس پلو

10- شیرینی‌ها- ساق عروس- نان کشمشی- باقلوا (به سبک ایرانی)- شیرینی عسلی- نان شیرینی قمی- مسقطی- رنگینک- نان گردویی- بادام سوخته- نان نخودچی- سوهان حاج آقا- پشمک- گوش فیل- پر طاووس- حلوای آرد برنج- بامیا- زولبیا- راحت الحلقوم- گز اصفهان- نان برنجی قم- قطاب- شله زرد- حلوای آرد برنج- فرنی آرد برنج- حریره آرد برنج- نان قندی- نان پنجره‌ایشربتها- شربت به لیمو- یخ در بهشت- شربت توت فرنگی- شربت پرتقال- شربت سکنجبینمرباها- مربای زرشک- مربای انجیر- مربای توت فرنگی- مربای سیب گلاب- مربای آلو زرد- مربای تمشک- مربای بالنگ- مربای زردآلو- مربای به- مربای آناناسبستنی‌ها- بستنی سنتی ایران- بستنی تخم مرغ

11- ترشی‌ها- ترشی بادنجان- ترشی هفت بیجار- ترشی سبزی مخلوط- ترشی انگور (قزوینی)- ترشی میوه‌جات- ترشی پیاز- ترشی لیموترش (به طریق هندی)غذاهای ترکیه- سوپ یایلا- سوپ ماست- سوپ لوبیا قرمز- سوپ لوبیا سفید- خوراک لوبیا با پیاز- سالاد جاجیک- سالاد بادنجان- تخم مرغ با قیمه- خوراک تخم مرغ با فلفل- تخم مرغ با اسفناج در سوس خامه دار- تخم مرغ با ماست- کوفته تخم مرغی- کوفته جوجه - کوفته عجم- ایزگارا کوفته- کوفته در سوس- طاس کباب- کباب باغچه‌بان- شیش کباب- کباب بادنجان- کباب شکارچی- هونکر بگندی- کباب گوسفند عروسی- کباب گوسفند آنکارا- ران بریان گوسفند- خانم گوویج- گوویج کبابی- کباب سیب زمینی- خوراک گوشت گوساله- خوراک اردک با قارچ- خوراک جوجه خامه‌دار- خوراک بوقلمون با بلوط- جوجه با پلو- خوراک جگر و قلوه- شیش کباب قلوه گوسفند- قلوه گوسفند در خردل- خوراک جوجه با بادنجان- جوجه با فلفل قرمز- جوجه بریان- جگر سیاه بریان شده- موساکای بادنجان- موساکای گل کلم- خورش سبزیجات تابستانی- خورش سبزیجات زمستانی- خوراک بادنجان- خوراک لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده- لوبیا سفید مخلوط با قطعاتی گوشت- کاپوسکا- خوراک آرتیشو- راگو- دلمه بادنجان- دلمه بادنجان (نوع دیگرش)- دلمه فلفل فرنگی، گوجه فرنگی، کدو و مو و کلم- دلمه فلفل فرنگی- دلمه گوجه فرنگی- دلمه کدو- دلمه برگ مو- دلمه کلم- خورش قیمه به طریق ترکی- خوراک عدس با گوشت چرخ کرده- خوراک بادنجان- خوراک کدو سبز- کوفته بادنجان- خوراک ریشه‌های کرفس- باقلا در روغن زیتون- پوره باقلای خشک- تره فرنگی در سوس تخم مرغ- هویج سرخ شده با ماست- کدو سبز سرخ کرده با ماست- دلمه فلفل فرنگی برگ مو و کلم در روغن- زیتون- دلمه فلفل فرنگی- دلمه کلم- دلمه برگ مو- گل کلم سرخ شده- بادنجان در روغن زیتون- پلو با روغن زیتون- لوبیا سبز در روغن زیتون- پلو آرایش یافته- پلو کره دار- پلو علی پاشا- پلو بادنجان- بلغور پلو (با گوشت)- پلو سلطان رشاد- استانبولی پلو- پلو گوجه فرنگی- خوراک ماکارونی با ماست- ارشته- بورک پوف- اسپاگتی به طریقه ترکی

12- خوراک‌های ماهی و میگو- ماهی خال مخالی در سوس- ماهی سفید و (یا شاه ماهی) با سبزیجات- خوراک ماهی حلوا- کباب میگوشیرینی‌جات- حلوای آرد گندم- حلوای خامه‌ای- حلوای سمولینا- روانی- روانی نارگیلی- سوتلچ- سوتلچ اوگراتین- سینه جوجه- کشکول- محلبی- کدو زرد با پسته و بادام- شیرینی بادام- آشوره - زرده- شیرینی پسته‌ای- محلبی ماست- کیک پنیری- نان توت فرنگی- نان قیسی- کیک ماست- دلبر دوداقی- ناف خانم- شکر پاره- بامیا- باقلوا- نان دائره‌ای - کیک‌های نمکین خشک- کیک خشک وانیل دار- کیک خشک فندق دار- بیسکویت مخصوص چای- شکلات هلالی شکلی- شیرینی بادامی- کیک پنیری- بیسکویت پرتقالی- مربای انجیر (بطریق ترکی)غذاهای عربی- شوربای عربی- بابا غنوج (عربی)- بابا غنوج با ماست- ماکرون بالفرن (عربی) ماکارونی در فر- ته چین عراقی- کبة البلغور- ثمن بلغور (عربی)- املت اسفناج (عراقی)- چلو فرای (عراقی)- مقلوبه (لبنانی)- حمص و طحینه (مصری)- التبوله- دولمه پیاز (عراقی)- ملفوف البیض- اسابع عروس (انگشتان عروس)- پیتزای عربی- کوکوی عدس- املت کدو (به سبک شام)- جوجه کباب (به سبک شامی)- بره با لوبیا (شامی)- خوراک جگر (شامی)- یخنی خورش بره (شامی)- خوراک بادنجان (شامی)- خورش بادنجان (شامی)- خورش بامیه به طریقه شام

13- غذای افغانی- کتلت افغانی- کوفته کابلی- خورش گوجه فرنگی- کباب سلطانی افغانی- کابلی پلو- خورش قورمه سبزی- پراطا و یا نان سرخ شدهغذاهای پاکستانی- قورمه ساده- بریانی (ته چین)- تند وروی مرغ و یا جوجه کباب پاکستانی- خوراک شلغم (به طریق پاکستانی)- کوفته ماست و سیب زمینی (پاکستانی)- سمبوسه (پیراشکی پاکستانی)- پراتا (نان روغنی پاکستانی)- چیاتی- کتلت سیب زمینی پاکستان- خوراک میگو (پاکستانی)- دلمه گوجه فرنگی پاکستانی- خورش بامیه به طریق پاکستانی- خورش قیمه پاکستانی- کوفته کاری پاکستانی- خورش جگر مرغ (به طریق پاکستانی)- کاری ماهی با نارگی

14- غذاهای هندی- پوره بادنجان- سوپ عدس هندی (دال)- خوراک خوش طعم سیب زمینی- خوراک نخود فرنگی و هویج- طرز تهیه گرم مسالا و یا ادویه هندی- کیچری تخم مرغ- کاری تخم مرغ- کاری سبزیجات- کیچری چلو و عدس- کاری عدس حیدرآباد- پیراشکی هندی بدون گوشت- گلاب جامون- حلوای هویج

15- غذاهای فیلیپینی، چینی و ژاپنی- جوجه کباب فیلیپینی- خوراک جوجه با بادام- کته چینی- خوراک جوجه با گردو (ژاپنی)- تمپورا (ژاپنی)- کاری جوجه بریان شده (چینی)- املت ژاپنی- فیله بریان شده (به سبک ژاپنی)- جوجه بریان شده (به سبک ژاپنی)- (یا کی توری) و یا خوراک مرغ به سبک ژاپنی- (تری یاکی و یا کباب گوساله ژاپنی)- چلو بریان شده چینی- سوکی یاکی (ژاپنی) بیفتک به طریقه ژاپنی- سوکی یاکی مرغ

16- غذاهای فلسطینی- خوراک بادنجان با پنیر- فلافل (کوفته لپه فلسطینی)- غذای ملی مراکش

17- غذاهای یونانی- کاسرول جوجه- خوراک جوجه با به- کوفته یونانی- دلمه برگ مو- سولاکی شیش کباب یونانی- پلاکی ماهی- موساکا (گراتینه بادنجان به سبک یونانی)- سوس گوجه فرنگی- دلمه کدو- چلو با گوجه فرنگی- خوراک جگر سیاه- سوس سیر- سوس تخم مرغ و لیموترش- سوس گوجه فرنگی مخصوص

18-  غذاهای تهیه شده از گوشت چرخ کرده- سوس مایونز (به طریق یونانی)- سوس بشامل (به طریق یونانی)- سوپ عدس- سوپ لوبیای سفید- سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل- سوپ جوجه (به سبک یونانی)- املت بهاره- املت پنیر- خوراک تخم مرغ با کدو و سیر- اسپاگتی با سس گوجه فرنگی (به سبک یونانی)- ماکارونی با گوشت چرخ کرده- جگر سیاه سرخ شده- خوراک سیب زمینی با لیموترش- گل کلم سرخ کرده- خوراک گوشت گوسفند با سیب زمینی- طاس کباب (به سبک یونانی)- خورش بامیه به سبک یونانی- خورش سبزیجات مخلوط- املت عسلی- استیفادو (خوراک گوساله)- موساکا (خوراک بادنجان به سبک یونانی)- حلوای بادام (به سبک یونانی)- سومادا (شربت بادام)- سالاد بادنجان- سالاد لوبیا چشم بلبلی- سالاد تابستانی یونانی- سالاد لوبیای سفید- سالاد گوجه فرنگی و پیاز- انگشتان خانم (قبرسی)- یک نوع پلوی یونانی

19- غذاهای ایتالیایی- سوپ سبزی غلیظ ایتالیایی- سوپ تخم مرغ- سوپ سبزی ونیزی- سوپ اسفناج- خوراک نخود فرنگی به طریق ایتالیایی- کوفته ایتالیایی- خوراک جوجه چاشنی دار- خوراک مرغ بریان به سبک فلورانسی- خوراک قرقاول و ماکارونی- لوبیا با ماهی تن- دلمه گوجه فرنگی به سبک ایتالیایی- دلمه کدو به سبک ایتالیایی- خورش هویج به سبک ایتالیایی- پلو به طریق ایتالیایی- اسپاگتی با سوس گوشت- اسپاگتی با سوس گوجه فرنگی- اسپاگتی با کوفته و سوس گوجه فرنگی- طرز تهیه اسپاگتی- پیتزای پنیر- پلو فلورانسی- خوراک ماکارونی و لوبیا- املت کونتادینا- املت آرتیشو (ایتالیایی)- لازانیا- مارچوبه با پنیر- دلمه پیاز- خوراک تخم مرغ ونیزی- سالاد کلم پیچ- سالاد بادنجان- سالاد گل کلم- کوفته سیب زمینی- یک خوراک لذیذ بنام- ماهی سرخ کرده مخلوط- ماهی سرخ کرده به سبک مارگارت- اسکالپ گوساله و پنیر موتزارلا- خوراک جوجه شکارچی

20- غذاهای فرانسوی- سوپ پیاز- مایونز کلاسیک فرانسوی- سوس پنیر- سالاد نیس- سالاد سیب زمینی- سالاد گوجه فرنگی- خوراک لوبیا- خوراک سیب زمینی- سوفله پنیر- ماهی قزل آلا سرخ شده- سالاد ژاردنیر- خورش سبزیجات ماسدون- خوراک نخود فرنگی- خوراک جوجه شاسور- نان هلالی پرووانس- شاتو بریان- نان‌های هلالی شکلی فرانسه- سوفله سیب زمینی- املت فرانسوی- گراتینه گل کلم- املت ژامبون- سالاد الویه- سوفله قارچ- سیب زمینی خامه دار- خوراک جوجه به طریق فرانسوی- خوراک لوبیا به طریق برتون- یک نوع خوراک بادنجان فرانسوی- خوراک سیب زمینی با پیاز- کمپوت هلو مخلوط با بستنی

21- غذاهای اتریشی- گولاش ماهی گول و یا ماهی سفید- راگوی گوساله- ماهی گول در سوس پاپریکا- خوراک ماهی آزاد- گولاش اتریشی- گولاش مجارستان- یک نوع غذای سبزی جعفری- خوراک قلوه با پیاز- گولاش گوساله (یک نوع دیگر)- جوجه پابریکادار- گولاش سیب زمینی- گوشت با چلو (به طریق اتریشی)- واینر شنیتسل- دلمه خیار- تخم مرغ در خامه ترش

22- غذاهای کشورهای اسکاندیناوی- خوراک سیب زمینی به طریقه سوئدی- شیرین پلو سوئدی- املت سوئدی- ماهی خال مخالی (به طریقه نروژی)- کوفته ماهی نروژی- ماهی سوفله سوئدی- فیله‌های با سوس لیموترش (سوئدی)- سوس لیموترش- سوپ کلم (سوئدی)- سوپ سیب (دانمارکی)- سوپ کریسمس کشورهای اسکاندیناوی- دختر روستایی پرده نشین (دانمارکی)- ساندویچ روناز دانمارکی و سوئدی

23- غذاهای انگلیسی- طاس کباب انگلیسی- تخم مرغ اسکاتلندی- سوپ قاطی پاطی اسکاتلندی- خوراک گوشت گوساله- سوپ تره فرنگی اسکاتلندی- کیک مادئرا- پای سیب- خورش ایرلندی

24- غذاهای آلمانی- سوپ عدس- کوفته به طریق آلمانی- سالاد سیب زمینی به طریق آلمانی- دلمه سیب زمینی- سالاد سیب زمینی (یک نوع دیگر)- کیک سیب زمینی

25- غذاهای هلندی- سس هلندی- سوپ لوبیا- سوپ سبزی خامه‌دار- سوپ سبزیجات- دلمه کلم- ته چین اندونزی

26- غذاهای بلژیک و لوکزامبورگ- خوراک جوجه (به طریق بلژیکی)- سوپ جعفری فرنگی (بلژیکی)- خوراک خیار (بلژیکی)- سوپ برنج و گوجه فرنگی (به طریق لوکزامبورگی)- سوپ پیاز با پنیر (به طریق لوکزامیورگی)- سالاد گرم سیب زمینی (به طریق لوکزامبورگ)غذاهای اسپانیایی- خوراک مرغ (به طریقه اسپانیایی)- پلو به سبک اسپانیایی- چلو با مرغ (به طریقه اسپانیایی)- املت کاستیلی- املت اسپانیایی- سوپ جوجه- تخم مرغ آب پز پرتغالی- املت پرتغالی

27- غذاهای روسی- برش روسی- برش اوکراینی- بیف استروگانوف- خوراک جوجه کی‌یف- پوره چغندر- دلمه خیار روسی- شیشلیک قفقازی- پیراشکیغذاهای بلغارستان و رومانی- خوراک تخم مرغ و ماست- سوپ سرد خیار- ماهی بخار پز- خورش سبزیجات و گوشت- خوراک گوجه فرنگی با تخم مرغ- سوپ با گوشت به طریق رومانی- سوپ روستایی- قارچ با سوس خامه‌ای- خوراک جوجه با قارچ (به طریق رومانی)- خورش پیاز

28- غذاهای مجارستانی- گولاش به طریق مجارستانی- سوپ جوجه به طریق مجارستانی- خورش به با گوشت (رومانی)- خوراک گوشت تاراگون

29- غذاهای لهستانی- پیراشکی لهستانی- کلوچه سیب زمینی- لوبیا سبز با سوس ادویه‌جات- کیک عسلیغذای چک و اسلواکی- خوراک گل کلم با تخم مرغغذاهای مکزیکی- سوپ سیب (به طریق مکزیکی)- خوراک تخم مرغ به سبک مکزیکی- خوراک خیلی تند و گوشتی- دلمه فلفل فرنگی با پنیر- یک نوع دلمه دیگر مکزیکی- پلو مکزیکیغذاهای ایالات متحده آمریکا- پای شکلاتی- چیز برگر- همبرگر- دوناتس

 

....................................محمد توکلی  مهرماه 1386 – ممکو

 

 

 

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        چهارشنبه ۱۱ مهر ،۱۳۸٦ - محمد توکلی