غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

غذاهایی که یون منفی دارند

غذاهایی که یون منفی دارند

Foods That Have Negative Ions

 

مقدمه :

اثر مثبت یونهای منفی چیزی است که به اثبات رسیده است این یونهای منفی با از بین بردن یونهای مثبت و رادیکالهای آزاد در بدن باعث می شوند که علاوه بر اینکه سلامتی سلولها حفظ شود و سرطانی نشوند باعث بهبود سوخت و ساز= متابولیسم بدن و تنظیم شدن آن می شوند خلاصه فوائد زیادی دارند از جمله اثرات مضر ورزش کردن را که همانا تولید یونهای مثبت در بدن باشد را خنثی می کنند .

ولی تا بحال ما بدنبال یونهای منفی در هوای تنفسی بودیم غافل از آنکه مواد غذایی هم هستند که مقادیر زیادی یونهای منفی دارندکه اغلب میوه ها و سبزیجات این خاصیت را دارند که فهرست برخی از آنها در اینجا آمده است .

استفاده از این میوه ها و سبزیجات باعث می شود که محیط بدن از اسیدی به قلیایی تغییر کند و توازن PH خون هم حفظ شود .

این مطلب خیلی جدیدی  است که برایم خودم هم تازگی  داشت و من ترجمه آن را در اینجا آورده ام :

نویسنده آن لوئیز کنیانجویی  اهل نایروبی در کنیا است که مطالب متعددی را در مجلات و روزنامه ها از جمله هفته نامه شهروند و تایمز نوشته است وی دارای درجه کارشناسی هنردر ادبیات از دانشگاه بارتون Baraton University است .

مطلب نسبتاً جدیدی است که در همین امسال =2011 نوشته شده است.

متاسفانه ما نه تنها گاهی از وجود این مطالب بی خبریم  بلکه گاهی درست وارونه عمل می کنیم یعنی با وجودیکه این همه به خوردن میوه ها توصیه می شود ولی میوه هایی هم وجود دارند که اثرات منفی دارند یعنی باعث اسیدی شدن بدن می گردند در این میان پروتئین های حیوانی هم کم وبیش چنین مضراتی دارند و بجای آن بایداز پروتئین های گیاهی که در مغزها وجود دارد استفاده شود و نیز از ادویه های مختلف برای خنثی کردن اثرات مضر گوشت ها استفاده شود .

................. مقدمه وترجمه از محمد توکلی 23 مرداد کاه 1390 – ممکو

 

 

Loise Kinyanjui

updated March 25, 2011

 

 

سبزیجات و میوه ها حاوی مقادیر زیادی یون منفی هستند

Vegetables and fruits have high negative ion content.

 

میوه ها و سبزیجات اثرات مثبتی بر روی بدن انسان دارند که بخشی از آن بدلیل مقادیر زیاد یونهای منفی است که دارند . یونهای منفی به بدن االکترون  اضافی می دهند و با هنگامی که بدن با وفور یونهای منفی مواجه باشد سوخت و ساز و فرآیندهای تنظیمی در بدن با کارآیی بیشتری انجام می گیرند . همچنین  یونهای منفی باعث خنثی کردن اثر اسیدی کننده یونهای مثبت و رادیکالهای آزاد می شوند Negative ions also neutralize acidifying positive ions and free radicals  و بردار هایی vectors را که باعث آسیب وارد شدن به بدن می شوند کاهش می دهند

 

  1. Vegetables with High Negative Ion Content
  2. سبزیجاتی که بالاترین مقدار یون منفی را دارند :
  3. ................. مقدمه وترجمه از محمد توکلی 23 مرداد کاه 1390 – ممکو
  4.  
  • بهترین نوع سبزیجات آنهایی هستند که قدرت قلیایی بالاتری دارند بدین معنی که قادرند مقدار پی اچ ph بدن را متعادل کرده و به رقم خنثی = 7  نزدیکتر کنند و این کار را با متوقف کردن اثرغذاهای خیلی اسیدی انجام می دهند .
  • از جمله این سبزیجات می توان به  کلم بروکلی broccoli,  کلم معمولی cabbage هویج گل کلم =  cauliflower و خیار و نیز بادمجان = بادنجان , ثارچ , کدو تنبل اسفناج  اسپریلینا spirulina, سیب زمینی شیرین و گوجه اشاره کرد .
  • اما غذاهایی که اثر متضاد این را دارند عبارتند از ذرت – زیتون – عدس lentils و کدوی زمستانی ( کدو مسما = کدو رشتی = winter squash. هستند .
  1. Fruits with High Negative Ion Content
  2. میوه هایی که حاوی مقادیر بالای یون منفی هستند :
  • میوه هایی که قادرند با مقادیر بالای یونهای منفی اسیدیته بدن را خنثی کنند عبارتند از : سیب آووکادو , avocado( نوعی میوه شبیه انبه یاگلابی بزرگ ) موز و بری = berries میوه های حبه دار می باشند . سایر میوه ها عباراتند از انگور پرتقال آناناس pineapples هلو توت فرنگی = strawberries و هندوانه watermelon می باشند  از طرفی باید از  مصرف میوه هایی که  باعث بالا رفتن میزان یونهای مثبت در بدن می شود دوری کنید که این میوه ها عبارتند از :  مواد غذایی فرآوری شده و کنسرو شده canned or preprocessed,  ذغال اخته blueberries قره قاط = cranberries  کشمش بی دانه = مویز = currants آلوی برقانی = plums و آلو بخار = prunes
  1. ................. مقدمه وترجمه از محمد توکلی 23 مرداد کاه 1390 – ممکو
  •  

پروتئین ها

Proteins

  • در کنار میوه ها و سبزیجات منابع پروتئینی هم وجود دارند که غنی از یونهای منفی هستند . این منابع شامل  بادام - شاه بلوط = chestnuts وارزن = millet و پودر پروتئین آب پنیر ( کشک ) whey protein powder. می توان نام برد . ولی آنهائیکه خاصیت اسیدی دارند از جمله گوشت خوک bacon گوشت گاو  = beef و حلزون = clams و ماهی و نیز بره – صدف = lobster – ماهی قزل آلا ( آزاد ) ساردین سوسیس حلزونهای دو کپه ای = scallops, میگو = shrimp = روبیان – ماهی تن – بوقلمون گوشت گوزن و آهو = venison
  • وقتی این پروتئین ها حیوانی بسیار اسیدی پخته می شوند تعادل PH آنها را می توان با اضافه کردن موادی که یونهای منفی آنهاست بالاست تنظیم کرد . این باعث می شود که به بدن این امکان داده شود که ضمن استفاده از این مواد پروتئینی اثرات اسیدی  زیادی را هم که دارند را  نیز خنثی کنند
  • Besides fruits and vegetables, there are also protein sources that are rich in negative ions. These include almonds, chestnuts, millet and whey protein powder. Those that are acidifying include bacon, beef, clams and fish, as well as lamb, lobster, salmon, sardines, sausage, scallops, shrimp, tuna, turkey and venison. When cooking highly acidic animal proteins, balance the total pH of the cooked food by adding as many ingredients with high negative ion content as possible. This will provide the body with sufficient food sources to neutralize the effect of highly acidic foods.

Alkalizing Spices

چاشنی های قلیایی :

  • چاشنی ها وادویه ها باعث بهتر شدن طعم غذاها می شوند و همین ادویه ها حاوی مقادیر بالایی از یونهای منفی هستند ادویه هایی از قبیل فلفل تند chili peppers دارچین = cinnamon و کاری = curry = زردچوبه هندی – زنجفیل = ginger و میسو = miso اغلب رستنی ها most herbs, خردل = mustard, نمک دریا sea salt وتمر هندی = tamari
  • تا جایی که امکان دارد بدنبال استفاده از ادویه های طبیعی باشید و از گلوتاماه منو سدیم که می تواند باعث افزایش میزان یون مثبت بدن شما شود  و می تواند منجر به اغلب بیماریها شود خودداری کنید .
  •  

.

References



Read more: Foods That Have Negative Ions | eHow.com http://www.ehow.com/info_8108052_foods-negative-ions.html#ixzz1TeuLGeof

 

................. مقدمه وترجمه از محمد توکلی 23 مرداد کاه 1390 – ممکو

منبع :

http://www.ehow.com/info_8108052_foods-negative-ions.html

 

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        یکشنبه ٢۳ امرداد ،۱۳٩٠ - محمد توکلی