غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

جوجه کباب لاری

جوجه کباب لاری

جوجه کباب یکی از غذاهایی است که روش های مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد جوجه کباب بدون استخوان با استخوان و جوجه کباب لاری

همه اینها تفاوت اشان در " مارینه کردن " یا به اصطلاح خواباندن کوشت جوجه در مواد مختلف است . در اینجا جوجه کباب لاری را که خیلی خوشمزه است توضیح می دهم :

 

جوجه کباب لاری :

مواد لازم :

1-     گوشت مرغ بدون استخوان

2-     پیار

3-     ماست

4-     فلفل و نمک

طرز تهیه :

ابتدا گوشت مرغ را به تکه های کوچک و نازک در می آوریم . بعدش توی یک ظرف بزرگ که حاوی پیاز و ماست و فلفل و نمک است قرار می دهیم و دو سه روزی  توی یخچال  بگذارید تا بماند و خوب جا بیفتدو  ماست کاملا به خورد گوشت برود . بهتر است برای خوش رنگ شدن کمی هم زعفران  را به آن اضافه کنید

سپس هر 6 یا 8 تکه جوجه را روی یک سیخ زده و روی فر و یا منقل ذغال یا کباب کنید دقت کنید آتش ملایم باشد که جوجه ها نسوزد و سیاه نشود و تبدیل به سم نگردد !

واژه ها کلیدی :

  • جوجه کباب لاری

    جوجه کباب لاری

 

........................................محمد توکلی – 30 تیرماه 1391 – ممکو

 

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        جمعه ۳٠ تیر ،۱۳٩۱ - محمد توکلی