غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

زردچوبه و نابودی سلولهای بنیادی سرطانی

 

زردچوبه و نابودی سلولهای بنیادی سرطانی


مصرف زردچوبه باعث می شود که  سلول‌های بنیادی سرطانی باعث پیشگیری و ریشه کنی سرطان در افراد شود بوِیژه سرطان

ماده شیمیایی  موجود در زردچوبه به نام کورکومین و ماده شیمیایی موجود در فلفل سیاه به نام پیپرین سبب کاهش سلول‌های بنیادی سلول‌های نرمال می‌شود.

 حذف سلول‌های بنیادی سرطانی و کاهش تعداد سلول‌های نرمال در مبارزه با سرطان بسیار نقش مهمی دارد. جالب است که ماده شیمیایی موجود در فلفل پشتیبان ماده شیمیایی موجود در زردچوبه بوده و هر دو در کنار هم روند تولید سلول‌های بنیادی سرطانی را متوقف می‌کنند به همین جهت پیشنهاد می شودکه این ادویه های بصورت ترکیبی مورد استفاده قرار گیرند یعنی در کنار استفاده از زردچوبه از ففل سیاه و ادویه کاری هم استفاده شود .

زردچوبه حاوی کورکومین است که ماده فعال آن پلی فنول است مطالعات نشان داده است که ماده فعال کورکومین در زردچوبه حاوی بیش از 150 ماده درمانی از جمله خواص آنتی اکسیدانتی و ضد سرطانی است.

…………..نوشته و ترجمه: محمد توکلی – 6 مردادماه 1392 – ممکو – کافی نت سنتاتور

منبع :

http://nysepost.com/guy-mezger-spice-up-your-health-the-solid-science-of-turmeric-and-curcumin-3933

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        یکشنبه ٦ امرداد ،۱۳٩٢ - محمد توکلی