غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

طرز تهیه خاگینه

 

طرز تهیه خاگینه

غذایی ساده و خوشمزه که ظرف ده دقیقه اماده می شود

مواد لازم برای سه نفر

تخم مرغ - 6 عدد

آرد سوخاری یا آرد سفید- 2  قاشق غذاخوری

روغن مایع - به میزان لازم

نمک و فلفل زردچوبه گلپر و تره کوهی = تلم talm  - به میزان لازم

زمان : 10 دقیقه

طرز تهیه :

ابتدا آرد را در ظرفی برزید و کمی به ان آب اضافه کنید تا مایعی خمیری شکل بوجود آید بعد زردچوبه و فلفل و گلپر و نمک و تره کوهی را به این مخلوط اضافه کنید . تخم مرغ ها را جداگانه در ظرف دیگری خوب به هم بزنید و به این مایع خمیر اضافه کنید

در تاوه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود و این ومخلوط را درون تاوه بریزد و درش را بگذارید چند دقیقه بعد ان را وارونه کنبد تا انسوی خاگینه هم سرخ شود حرارت باید کاملا ملایم باشد و درپوش تاوه را هم بگذارید تا پف کند و بالا بیاید و ظاهری شبیه پیتزا پیدا کند .

سپس ان را به همراه سس گوجه و نان گرم سرو کنید ...

 کلمات کلیدی :

خاگینه،خاگینه ساده،شام سبک،شام سریع،شام چی بخورم،،شام چی بپزم،شام چی درست کنم،صبحانه چی بخورم،صبحانه چی بخوریم،غذای ساده،غذای سریع

..............نوشته : محمد توکلی 25اسفندماه 1393 – ممکو

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        دوشنبه ٢٥ اسفند ،۱۳٩۳ - محمد توکلی