غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

پتاژ= potage = سوپ یا آبگوشت غلیظ

پتاژ= potage = سوپ یا آبگوشت غلیظ

 

تلفظ انگلیسی /پوتیج / تلفظ آمریکایی/پوتاژ/

 

پتاژ در واقع یه  نوع سوپ غلیظ و خیلی مغذی هستش که برای ناهار مناسبه.

گاهی در رستوران شماره یک شرکت سوپی میدن که یه مقدار غلیظ تره و اسمش پتاژه . این پتاژ اگه خوب درست بشه خیلی خوشمزه و لذیذه

پتاژها سه نوع هستن :

  1. کنسوم = consommé پتاژی که  کمی رقیق تره.

  2.  پتاژهای پوره ای = ‌که توش پوره‌ی حبوبات یا سبزی‌های خرد شده میریزن و کمی غلیظ تر میشه

  3. پتاژ سس سفید = که  سبزی صاف کرده یا سس سفید بهش اضافه می کنن تا غلیظ تر بشه

 

کلمات کلیدی :

  •  Potage = پتاژ = آبگوشت یا سوپ غلیظ

  • Consommé = پتاژی که کمی رقیق تره = کنسوم

....................نوشته محمد توکلی – 26 مرداد ماه 1396 – ممکو

  • Soup = سوپ = تنگاب – همون چیزی که غربی ها بهش میگن سوپ در اینجا ما بهش می گیم آبگوشت. برای کسانی که نخوان از کلمه سوپ استفاده کنن در واقع آبگوشت میتونی معادلی برای واژه سوپ باشه ولی دقیق نیست چون سوپ های گیاهی هم وجود داره مثه سوپ قارچ و سوپ کلم که نمیشه گفت آبگوشت کلم یا قارچ ! ( شاید معادل آبگون = آب مانند ) جایگزین بهتری برای سوپ باشه .

     

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        یکشنبه ٢٩ امرداد ،۱۳٩٦ - محمد توکلی