غذاهای سنتی ایرانی در ممکو

کشک و بادمجان :

غذای ایرانی :

کشک و بادمجان :

مواد لازم

·                     بادمجان:6 عدد متوسط

·                     پیاز:2 عدد متوسط

·                     مغز گردوی خرد شده:نصف لیوان

·                     گوجه فرنگی:2 عدد متوسط

·                     سیر:2 حبه

·                     روغن برای سرخ کردن:بمقدار لازم

·                     کشک:1 لیوان و نیم

درست کردن کشک بادمجان :

ابتدا بادمجانها را پوست می کنیم. سپس هر کدام را به 4 قسمت از طول می بریم و می شوئیم.بادمجانها را نمک می زنیم و در صافی می ریزیم تا آب آن برود.سپس آنها را در روغن فراوان سرخ می کنیم. پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم و خرد می کنیم و با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم و کمی آن را تفت می دهیم.بادمجانهای سرخ شده رابه مخلوط پیاز و گوجه فرنگی اضافه می کنیم.مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته و سپس کشک و مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به مدت 2 الی 3 دقیقه هم می زنیم تا بادمجانها کمی له شوند. سیر را با رنده درشت رنده کرده و کمی در روغن تفت می دهیم.مخلوط کشک و بادمجان را در ظرف می کشیم و روی آن را با سیر سرخ شده تزیین می کنیم.

 

 

پيام هاي ديگران ()        PermaLink        چهارشنبه ۱۱ مهر ،۱۳۸٦ - محمد توکلی