جوجه کباب لاری

جوجه کباب لاری

جوجه کباب یکی از غذاهایی است که روش های مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد جوجه کباب بدون استخوان با استخوان و جوجه کباب لاری

همه اینها تفاوت اشان در " مارینه کردن " یا به اصطلاح خواباندن کوشت جوجه در مواد مختلف است . در اینجا جوجه کباب لاری را که خیلی خوشمزه است توضیح می دهم :

 

جوجه کباب لاری :

مواد لازم :

1-     گوشت مرغ بدون استخوان

2-     پیار

3-     ماست

4-     فلفل و نمک

طرز تهیه :

ابتدا گوشت مرغ را به تکه های کوچک و نازک در می آوریم . بعدش توی یک ظرف بزرگ که حاوی پیاز و ماست و فلفل و نمک است قرار می دهیم و دو سه روزی  توی یخچال  بگذارید تا بماند و خوب جا بیفتدو  ماست کاملا به خورد گوشت برود . بهتر است برای خوش رنگ شدن کمی هم زعفران  را به آن اضافه کنید

سپس هر 6 یا 8 تکه جوجه را روی یک سیخ زده و روی فر و یا منقل ذغال یا کباب کنید دقت کنید آتش ملایم باشد که جوجه ها نسوزد و سیاه نشود و تبدیل به سم نگردد !

واژه ها کلیدی :

  • جوجه کباب لاری

    جوجه کباب لاری

 

........................................محمد توکلی – 30 تیرماه 1391 – ممکو

 

/ 0 نظر / 21 بازدید